Juonipaljastuksia !

Siirry alas

Juonipaljastuksia !

Viesti kirjoittaja Aksu lähetetty 15.03.13 11:37

-Heidi ja Joonatan menevät yhdessä ultraäänitutkimukseen ja kuulevat ettei Heidi olekaan raskaana. Selviää, että Roni ehti sekoittaa raskaustestit, joten raskaana onkin Peppi! Öö miksi?

-Jennin sisko Katja tulee piristämään siskoaa. Kaksikko viettää Moosessa tyttöjen iltaa ja seuraan liittyy myös komea Anders. Jenni ottaa Andersin yövieraaksi.

-Vainoaja ilmoittaa Helenalle tappavansa Sepon. Helena on epätoivoinen ja pakottaa kaikki perheenjäsenensä kotoilemaan.

-Elias tajuaa Iidan levitelleen hänen ja Larin yhteiskuvia. Kostoksi Elias kertoo Helenalle ja Sepolle Iidan jatkavan vaarallista laihdutustaan.

-Lasse uskoo Ismon lyöneen Severiä ja tekee rikosilmoituksen. Kuulusteluissa Severi kuitenkin murtuu ja paljastaa Lassen yllätykseksi, ettei Ismo ole lyönyt häntä.

-Jiri keskeyttää Katariinan ja Kallen seksihetken ja poistuu paikalta kummastuneena. Myöhemmin hän kysyy Katariinalta suoraan ja epäilee suhdetta ja jatkaa Katariinan piiritystä. Myöhemmin lopettaa kun näkee pariskunnan onnellisena.

-Tale päättää kostoksi käräyttää Ronin vanhemmilleen. Roni saa suunnitelman selville ja tarjoaa Talelle 20 000 euroa siitä, että tämä pitää suunsa kiinni. Myöhemmin Norjan matkalaiset ystävystyvät.

-Joonatanin Norjassa pahoinpitelemä Mikko saapuu Forssasta moikkaamaan Joonatania. Rahaa pyytävä poika kertoo olevansa työtön ja hakevansa sairauseläkettä.

-Sepon suuta nappaa pahasti ja hän jättää antabus-lääkityksen. Ismo pelastaa kaverinsa pullon houkutukselta mutta juopolla on keinonsa.

_________________
avatar
Aksu
Tavallinen Käyttäjä
Tavallinen Käyttäjä

Viestien lukumäärä : 247
Join date : 29.04.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa